Case Study:

RECALL YDER DEN ALLERBEDSTE DOKUMENTDESTRUERINGSLØSNING TIL GLOBAL BANK

Sikker og bæredygtig løsning opnår kundens tillid

Kundeprofil

Global bank med aktiviteter i over 70 lande.

Udfordring

Store mængder følsomme oplysninger. Brancheoverensstemmelse og regulativer. Tilknyttede risici for services der ikke var de bedste.

Recall-løsningen

Løsning der dækker hele virksomheden, og som lever op til branchens overenstemmelseskrav. Fuldt varetægtsforløb, destrueringsproces med lukket kredsløb. Detaljerede standard driftsprocedurer (SOPs). Veldimensioneret servicemodel.

Funktionsdetaljer

Specielt designede stålindkapslede konsoller. Prioriterede tasker til sikker destruering til følsomme informationer. Affaldsbeholdere med stregkoder, der forsegles af oplært Recall-personale, mens kunden er til stede. Transport der er udstyret med alarm og GPS til Recalls destrueringscentre, hvor seglet brydes og registreres. Standard driftsprocedurer der stipulerer makulering og servicespecifikationer såsom krydsklipning med to stadier. Regelmæssig vejning, overvågning og rapportering af registrerede mængder for at justere serviceniveauhyppighed og det antal af beholdere, der er nødvendige for at opnå et højt niveau af sikkerhed og effektivitet. Der udstedes destrueringscertifikater hver måned efter intern kontrol og godkendelse. Alle papirkurve under skrivebordene fjernes og udskiftes med låste skraldespande og sikre beholdere der placeres på kontorerne og i afdelingerne.

Resultater

  • Sikkerhed - Branchetilpasset sporing Overensstemmelse med kundens informationssikkerhedspolitik. Dokumenterede processer og sikkerhedsvalidering under varetægtsforløbet i fuldstændig lukket proces.
  • Effektivitet - Korrekt dimensionerede beholdere og indsamlingsplan til de serviceniveauer, der har behov. Kundetilfredshed. Forsikring for at medarbejdere holder sig til politikkerne for dokumentdestruering. Den bedst mulige destrueringsløsning.
  • Bæredygtighed - gennemsnitligt antal træer, der skånes på månedsplan: 55. Destrueringsprogrammet er del af kundevirksomhedens sociale ansvar.
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Video

VIDEO

WHY RECALL

Who is Recall? We are about digital and physical information. Managing it. Storing it and keeping it safe.

Watch Now
Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Dokumentopbevaring Og Fremfinding Kan Være Både Hurtig Og Effektiv

Read how one international firm securely, efficiently and sustainably retrieves critical documents at a moment’s notice.

Få mere at vide her