RECALL
PORTAL

FULD SYNLIGHED, ADGANG TIL OG KONTROL MED DIGITALE OG FYSISKE AKTIVER MED SIKKERT, ENKELT LOGIN FRA ENHVER ENHED, HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST.

Recall Portal inkorporerer de seneste innovationer inden for webtjenester og leverer dine informationer, både digitale og fysiske, sikkert til dig præcis på det sted og tidspunkt, hvor du skal bruge dem. Med enkelt login fra alle dine computere og mobilenheder tilbyder Recall Portal dig hidtil uset øjeblikkelig adgang til og indsigt i alle dine Recall-administrerede digitale informationer, uanset hvor du befinder dig.

FORDELENE VED RECALL PORTAL:

  • Synlighed af dine informationer. Opret, analysér og download instrumentpaneler og rapporter baseret efter behov ved tryk på en knap.
  • Adgang til din information. Opret forbindelse til din information, hvor som helst, når som helst, med enkelt login og brug af forskellige enheder, såsom en computer, tablet eller udvalgte mobiltelefoner. 
  • Kontrol over din information. Øg produktiviteten og modtag den information, der kræves til beslutningstagning eller forespørgsler. Opstil budgetter og udfør direkte forvaltningshandlinger fra søgeresultaterne. 
Øjeblikkelig adgang til information er blevet et forretningsbehov. Recall Portal er et intuitivt, praktisk redskab, som sætter vores kunder i stand til at sikre, administrere og regulere alle deres digitale og fysiske dokumenter.
Rob Hamilton
Recall Global vicepræsident, Digital markedsføringsleder
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Video

VIDEO

RECALL FORSKELLEN

Recalls løsninger giver dig styrken til at træffe de rette forretningsvalg efter gældende regler.

Se video

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00