RECALL
CommandIG

Recalls informationsforvaltningsløsning er udarbejdet til at støtte små virksomheder og individuelle afdelinger, eller den kan opskaleres til at støtte store virksomheder på tværs af geografiske områder, jurisdiktioner og forretningsområder.

INFORMATIONSFORVALTNING TIL ALLE DINE BEHOV IFM. OVERHOLDELSE OG ANALYSE

Begynd din rejse inden for informationsforvaltning (IG, Information Government) på et håndtérbart og prismæssigt overkommeligt niveau. Recalls CommandIG er den løsning, du skal bruge til at håndtere problemstillinger, såsom sikker distribution, samarbejde, administration og regulering af alle digitale og fysiske informationer produceret og anvendt af din organisation, uanset hvor mange forskellige brancher og geografiske områder, du spænder over.

CommandIG tilbyder en nem og sikker måde for dig og dine medarbejdere at distribuere, dele og samarbejde om aktive dokumenter på tværs af flere enheder inden for og uden for din organisation. Når dokumenterne har nået slutningen af deres aktive brugsperiode, hjælper CommandIG dine juridiske, optegnelses-, overholdelses- og IT-afdelinger med aktivt at kontrollere dem vha. de gældende politikker for informationernes livscyklus, så din virksomhed altid overholder gældende love og bestemmelser. 

CommandIG hjælper dig med at ...

 • Reducere risici

  Centrale kontroller vejleder dig om risikocertificeringer og overholdelse forbundet med sagsanlæg, revision og databeskyttelse.
 • Reducere omkostninger

  Ved at anvende dit eksisterende netværks infrastruktur styrer CommandIG automatisk livscyklussen af information, fjerner løbende ikke-relevante data, håndhæver politikbaserede bestemmelser og reducerer omkostningerne.
 • Udvide og opnå adgang til eksisterende opbevaringssteder

  CommandIG gør det også nemt at udvide informationsforvaltningen til yderligere indhold og opbevaringssteder uden at tilføje en ny platform eller omfattende IT-udvikling.
 • Opnå og opretholde overholdelse af standarder

  CommandIG er i fuld overensstemmelse med HIPAA, PCI DSS, ISO 27001:2013 og EU/Swiss Safe Harbor, og dermed egnet til at være vært for stort set alle typer informationer fra dagligdags samarbejde og personlige oplysninger til den mest værdifulde intellektuelle ejendom.
 • Vokser med dine behov

  Efterhånden som din organisations behov for informationsforvaltning stiger, vil CommandIG vokse sammen med dig. Servicen støtter din organisations IT-planlægning, så fremtidige opbevaringssteder integreres problemfrit med dine forvaltningskrav.
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Video

VIDEO

RECALL FORSKELLEN

Recalls løsninger giver dig styrken til at træffe de rette forretningsvalg efter gældende regler.

Se video

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00