ADMINISTRATION AF OPTEGNELSER
  

      

RECALL - LØSNINGER TIL ADMINISTRATION AF OPTEGNELSER

Recall har stor erfaring i at hjælpe optegnelsesadministratorer med at holde sig på forkant med stadigt skiftende love, bestemmelser og branchespecifikke mandater.

  • Dokumenterede løsninger til bevaringspolitikker, som aktivt implementerer politikker på tværs af alle opbevaringssteder.
  • Fleksible, omkostningseffektive digitale løsninger, der opfylder specifikke såvel som holistiske informationsstyringsbehov.
  • Tryg administration af optegnelser med sikker, kontrolleret adgang til filer

INDHOLDADMINISTRATION FOR VIRKSOMHEDER

Indholdsadministrationssoftware for virksomheder (ECM) drevet af OnBase® kan integreres i alle arbejdsgangens applikationer, såsom kontraktstyring, mhp. at tilvejebringe webbaseret tjenester, som registrerer, lagrer, administrerer og distribuerer information.

RECALL CommandIG

Recall CommandIG, som er fuldt automatiseret, hjælper med sikker distribution, samarbejde, administration og regulering af alle digitale og fysiske informationer, der oprettes og anvendes af din organisation. 

DOKUMENTHÅNDTERING OG REVISIONSRAPPORTERING

Recall skabte branchens første og eneste omfattende revisionsløsning, der overholder de strengeste krav fremsat af interne og eksterne overholdelses- og tilsynsmyndigheder.

SIKKER EKSTERN LAGRING

Fra højt aktive eller regulerede filer til digitale medier – Recalls sikre, brandsikrede eksterne lagringsfaciliteter er fortsat en stor del af en omfattende løsning til optegnelsesadministratorer.

Recall Folder

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Dokumenthåndtering Leverer Processer I Verdensklasse Til Backoffice

Learn how a standardized global framework ­— with local customization — helped a global company establish consistent internal invoicing.

Få mere at vide her
Recall Video

VIDEO

RECALL FORSKELLEN

Recalls løsninger giver dig styrken til at træffe de rette forretningsvalg efter gældende regler.

Se video

MODTAG OPDATERINGER FRA RECALL

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00