SUNDHEDSPLEJELØSNINGER

  

RECALL - LØSNINGER TIL SUNDHEDSSEKTOREN

Stigende krav til patientjournaler, fortrolighed og adgang, frembyder nye udfordringer til sundhedsplejesystemer og deres ledere.

For administratorer og sundhedsinformationsledere muliggør Recall lagring af og adgang til patientinformationer, så de hurtigt og korrekt kan spores, hentes og leveres efter anmodning.

For informations-, teknologi- og økonomiledere tilbyder Recall-systemer tilpassede, trinvise løsninger, som sikrer overholdelse og tilpasser sig ændrede krav.

For sundhedsinformationsledere beskytter Recall elektroniske helbreds- og sygejournaler for at hjælpe med at opfylde alle krav til overholdelse og forretningsdrift.

I en tid, hvor føderale incitamenter for migrering til digitale optegnelser er i modstrid med brud på datasikkerheden, der koster firmaer i sundhedssektoren gennemsnitligt 2 millioner dollar per tilfælde, hjælper Recall branchen med at imødekomme dette vha. gennemgribende, effektive løsninger. 

DOKUMENTHÅNDTERING OG REVISIONSRAPPORTERING

Recall skabte branchens første og eneste omfattende revisionsløsning, der overholder de strengeste krav fremsat af interne og eksterne overholdelses- og tilsynsmyndigheder.

SIKKER EKSTERN LAGRING

Fra enkeltsidet dokument til lægejournaler og personlige oplysninger – en sikker, brandsikret ekstern lagring er afgørende for at opbygge en omfattende løsning til sundhedssektoren. 

SIKKERHEDSKOPIERINGSLØSNINGER

Når lagring og sikkerhedskopiering inkluderes, omfatter tjenesterne alt fra sporing vha. radiofrekvens identifikation (RFID) til revision af ekstern båndrotation, fysisk og cloud-baseret sikkerhedskopiering samt boksbeskyttelse.

LIVSCYKLUBASERET INFORMATIONSSTYRING

Fra det tidspunkt, hvor et dokument oprettes eller modtages, hjælper Recall med at organisere og administrere forretningsinformation, mens der tilbydes sikker hentning på tværs af alle servicelinjer, konti og geografiske områder. 

RECALL CommandIG

Recall CommandIG, der fuldt ud overholder HIPAA 5010, hjælper organisationer i sundhedssektoren med at bevare aktiv kontrol over dokumenter og implementere informationspolitikker for livscyklus, der overholder gældende love og bestemmelser.

KATASTROFEGENDANNELSE

Recalls sikkerhedskopieringsløsninger tilbyder en kontinuerlig forretningsplan i flere faser til at hjælpe virksomheder med at regenerere efter potentielle katastrofer — både fysiske og digitale — med minimal afbrydelse.

Recall Folder

RESSOURCER

Recall Video

VIDEO

TRANSFORMERENDE INFORMATIONSHÅNDTERING

Vi tilpasser os for at hjælpe dig med den voksende mængde af digital og fysisk information.

Se video

MODTAG OPDATERINGER FRA RECALL

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00