JURIDIKE
 

Recall leverer løsninger til dokumentlagring og administration af optegnelser, der sparer plads, øger sikkerheden og garanterer fuld overensstemmelse med føderale databeskyttelsesregler.

RECALL - LØSNINGER TIL DEN
JURIDISKE STAND

Den store kompleksitet forbundet med jura i dag betyder, at alle advokatfirmaer, hvad enten de er regionale eller globale, kan realisere betydelige fordele vha. deres Recall-løsning.

For partnere og bestyrelsesmedlemmer opfylder Recall behovet for at vægte informationssikkerhed med bekvemmeligheden af at skaffe sagsoplysninger.

For facilitets- og optegnelsesledere sørger Recall for korrekt filadministration på tværs af flere lokaliteter og overholder samtidigt de gældende regler og bestemmelser.

Resultatet er en lettere måde at opnå en mere effektiv, mere produktiv, mere omkostningseffektiv, mere professionel advokatforretning på.

LØSNINGER TIL ADMINISTRATION AF OPTEGNELSER

Ekstern lagring forbliver en central del af en omfattende løsning for advokatfirmaer og juridiske afdelinger. Revisionskontrol, herunder RFID-systemer, er essentiel for at opretholde hurtig respons og overholdelse af Sarbanes-Oxley og regional databeskyttelseslovgivning. Dokumenthåndtering på filniveau sørger for, at de filer, der bruges oftest, er lettest tilgængelige på den mest økonomiske måde.

LØSNINGER TIL INFORMATIONSFORVALTNING

Recalls løsninger er en stor hjælp for politikadministratorer ifm. at oprette, administrere og spore politikmæssige bestræbelser, f.eks. automatiske meddelelser om regulatoriske ændringer, såsom dem fra Registered International Mover® (RIM) og andre overholdelsesorganer.

LØSNINGER TIL DIGITAL INFORMATION

Ved brug af ECM-software drevet af OnBase® leverer Recall et sikkert, webbaseret system til indholdsadministration, som registrerer, lagrer, administrerer og distribuerer information inden for en juridisk afdeling, et advokatfirma eller på tværs af en hel koncern.

Recall Folder

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Dokumentlagringsløsning Appellerer Til Advokatfirma I Vækst

Highly secure Recall™ Document Management Solution produces audit reports that comply with federal requirements.

Få mere at vide her

MODTAG OPDATERINGER FRA RECALL

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00