DIGITAL
BILLEDESKABELSE/KONVERTERINGSTJENESTER

Drag nytte af Recalls erfaring ved at optimere scanning, konvertering og håndtering af virksomhedens dokumenter og data.

AFSKAF UVISHEDEN FORØG TILGÆNGELIGHEDEN FORBEDR DRIFTEN

I denne digitale tidsalder hjælper Recall virksomheder i alle størrelser, og fra hele verden, med oprettelse af systemer, som kan styre de forøgede mængder af papiroplysninger samt elektroniske data. Med Recall kan du forvente en forøget produktivitet, lavere omkostninger og en reduceret overholdelsesrisiko.

KONVERTERINGSTJENESTER

Det kan forekomme overvældende at skulle foretage den opgave, det er at flytte dokumenter og data fra eksisterende filer til et digitalt system. Recalls konverteringstjenesteteams kan dog hjælpe til at fjerne uvisheden omkring dette projekt og hjælpe dig gennem alle faser i processen. Vi har vejledt hundredevis af kunder i forbindelse med konverteringsprojekter af varieret omfang, lige fra projekthåndtering og analyse og design af metadata, til flytnings- og valideringsprocesser.

Vi er konverteringseksperter.
I løbet af mange års erfaring med udtrækning af data fra diverse systemer, herunder gammeldags eller "hjemmedyrkede" løsninger, har vores Recall-teams opbygget en vis erfaring fra specifikke brancher, lige fra sundhedsvæsenet, bankvirksomheder og finanstjenester, til forsikring, regering og produktion.

For at sikre en stærk brugertilegnelse anfører Recall en fuldstændig omstrukturering af dokumenttyper og metadata med henblik på at møde fremtidige forretningskrav, herunder en fuld understøttelse af et bredt sortiment af filformater.

Løsningen omfatter:
 • Dokumenter klassificeret efter type 
 • Adskillelse og konsolidering af dokumenttyper
 • Analyse af metadataværdier
 • Kortlægning og overlays af felter
Med konverteringserfaring fra en lang række lande er Recall i stand til at køre adskillige importeringsprocesser af stort omfang på samme tid for at sikre en minimal (eller ingen) stilstandstid, alt imens vi gør det muligt for brugerne aktivt at redigere og importere dokumenter, selv mens konverteringsprocessen finder sted.

BILLEDETJENESTER

Fordelene ved styring og automatisering af digitalt indhold er åbenlyse. Og hvad Recall har at byde på er endnu mere åbenlyst. Det er vores vellykkede tilgang med scanning og indeksering af dokumenter, som sikrer en vis overførselsintegritet for dine oplysninger på dokument- og sideniveau. Det er et system, som omfatter checks, stregkoder, post-its og selv konvolutterne, som følger med dine dokumenter.

Funktioner:
 • Indeksering for at lette arbejds- og kontrolprocesserne, idet automatiseret dokumentstyring gøre muligt
 • Evnen til at håndtere et konstant stort omfang af dokumenter, som er tidsfølsomme og kræver samarbejde
 • Et uomtvisteligt system til importering af indledende fil med papirdokumenter eller til inkorporering af nye virksomhedsafdelinger  
Almindelige brancher understøttede:
 • HR-dokumentation, herunder integration af nye ansatte, evalueringer og afsked med ansatte, på tværs af branchen 
 • Driftdokumentation, herunder blueprints og finansdokumentation, komplet med fakturarer og checks
 • Finansansøgninger og ansøgninger om lån, kontrakter og bilag
 • Prioritetslån, skatter, ejendomsrets- og finansformularer
 • Sundhedsdokumentation til elektroniske lægejournaler  
 • Produktionsfakturaer og forsendelsesdokumenter, herunder konnossementer og instrumentbrætter for produktionsoperatører
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Dokumentopbevaring Og Fremfinding Kan Være Både Hurtig Og Effektiv

Read how one international firm securely, efficiently and sustainably retrieves critical documents at a moment’s notice.

Få mere at vide her

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00