KONVERTERING

Overfør din virksomheds gamle data fra bånd til dit aktuelle system

Her er det dilemma, som de fleste virksomheder står overfor: Deres ledere ønsker at tage gamle arkiveringssystemer ud af drift for at reducere IT-omkostninger, men de er bekymrede over, om de vil være i stand til at tilgå gamle data, især for at svare på fremlæggelsesanmodninger.

Med Recalls konverteringsløsninger kan alle data, der er lagret på ethvert medie eller i ethvert format, konsolideres ved præcis overførsel til dit aktuelle arkiveringssystem. Vores brancheførende teknologi sikrer, at du opretholder adgang til alle dine vigtige informationer. Desuden kan du spare omkostninger og frigøre IT-ressourcer, som tidligere var afsat til den gamle hardware og software.

Vores konverteringsløsninger gør din virksomhed klar til at mindske juridiske og økonomiske risici med selvtillid. Du vil vide, hvilke informationer der er lagret, og hvornår de blev oprettet. Du behøver ikke længere håndtere mange forskellige typer båndmedier og sikkerhedskopieringsformater. Recall konverterer dem alle, så de uden problemer kan tilgås i dit aktuelle system. Data kan også overføres fra bånd til cloud-lagring.

Recall kan hjælpe dig med at udføre en rentabilitetsberegning og komme med anbefalinger til overførsel af alle dine data til din virksomheds aktuelle arkiveringssystem.

LÆR MERE OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Nødvendig

Fornavn
*
Efternavn
*
Email-adresse
*
Telefonnummer
Virksomhed
*