GENDANNELSE
OG KONVERTERING

Konsolider og overfør gamle bånd til dit aktuelle arkiveringssystem

Datagendannelse er ofte dyr og besværlig. Når der anvendes traditionelle fremgangsmetoder fra forhandlere eller interne løsninger, skal original software og hardware vedligeholdes for at give adgang til gamle bånd. Desuden skal IT-ressourcer anvendes for at holde gamle systemer tilgængelige, så din virksomhed kan reagere på juridiske fremlæggelsesanmodninger.

Den omkostningseffektive løsning - og den løsning, der giver adgang til dine livsvigtige informationer uanset deres originale medier eller format - tilbydes af Recall. Vores brancheførende teknologi gør dig i stand til at eliminere udgiften til vedligeholdelse af gamle systemer, mens den sikrer rettidig placering og levering af alle oplysninger, der blev anmodet om i den juridiske fremlæggelse.

  • Magnetbåndsforsikringservice omfatter katalogisering af dine eksisterende, gamle bånd, samt datagendannelse efter anmodning.
  • Konvertering af medier, formater og data omfatter konsolidering og overførsel af de informationer, der er lagret på en lang række medier, til dit aktuelle arkiveringssystem. Vi kan også overføre dine informationer fra bånd til cloud-lagring.

Her er nogle af de mere almindelige løsninger til sikkerhedskopiering, som vi understøtter: arcserve (tidligere CA), Veritas Backup Exec (tidligere Symantec), Veritas NetBackup (tidligere Symantec), EMC NetWorker (tidligere Legato), IBM Tivoli Tape Manager (TSM), HP Data Protector, Commvault Simpana med flere.

Virksomheder står ofte over for aggressive tidsrammer, inden for hvilke informationer skal identificeres og behandles for at imødekomme forretningsmæssige eller juridiske krav. Replikering af systemet, hvor dataene originalt blev oprettet, er en dyr og kompliceret opgave. Recalls services hjælper dig med nøjagtigt at tilgå gamle data ved hjælp af dit aktuelle arkiveringssystem. Vores teknologier gør dig også i stand til at mindske juridiske og økonomiske risici samt sikre, at din virksomheds informationer er hurtigt tilgængelige i mange år fremover.

Resources

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Udarbejder En Strategi For Datasikring Til Globalt Selskab Indenfor Forlagsbranchen

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Få mere at vide her

LÆR MERE OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Nødvendig

Fornavn
*
Efternavn
*
Email-adresse
*
Telefonnummer
Virksomhed
*