GENOPRETTELSE

Undgå komplet eller delvist datatab med Recalls dokumenterede genoprettelsesløsninger

Genoprettelse af værdifulde forretningsinformationer fra beskadigede medier kræver ofte fintfølende, videnskabelig præcision. Du kan stole på, at Recalls globale ekspertise vil gennemføre dette livsvigtige job til tiden og inden for budgettet.

IT-personale kæmper ofte for at gendanne data fra bånd og harddiske efter en katastrofe (enten naturkatastrofe eller forårsaget af en menneskelig fejl), da processen er så teknisk og tidskrævende. Recall har hjulpet tusinder af organisationer med at undgå risikoen for komplet eller delvist datatab med vores datagenoprettelse.

Fejlhåndtering af beskadigede data kan gøre, at bånd og harddiske ikke længere kan læses. Den deraf følgende manglende evne til at reagere omgående og fuldstændigt på e-fremlæggelsesanmodninger kan føre til, at din virksomhed bruger tusinder af kroner på sagsanlæg. For at undgå økonomiske og juridiske trusler, for ikke at nævne påvirkningen af din forretningsdrift, bør du ikke sætte din lid til gør-det-selv-løsninger. Recalls eksperter og genoprettelsesteknologi har en succesrate på 97 procent.

LÆR MERE OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Nødvendig

Fornavn
*
Efternavn
*
Email-adresse
*
Telefonnummer
Virksomhed
*