KATASTROFEGENDANNELSE

Kan din virksomhed hurtigt vende tilbage til normalen efter et datatab?

VI KAN IKKE FOREBYGGE KATASTROFER,
MEN VI KAN HJÆLPE DIG MED AT UNDGÅ AFBRYDELSER.

Brand. Oversvømmelse. Jordskælv. Forestil dig, hvad en naturkatastrofe eller en menneskeskabt ulykke - for slet ikke at nævne tyveri og overlagte skader - kan gøre ved din virksomhed. 

Der er to måder at reducere risikoen for tab af dine uvurderlige data.

Den første er en omfattende plan for hvordan din virksomhed vil bevare sin kontinuitet i tilfælde af en katastrofe.  

Den første er en omfattende plan for hvordan din virksomhed vil bevare sin kontinuitet i tilfælde af en katastrofe. 

Gendannelsespunktsmålsætningen er  den maksimale acceptable tid, data kan være væk fra en IT-service efter en større hændelse. Denne måles typisk i dage eller muligvis uger af data.  

Gendannelsestidsmålsætningen er den tilsigtede varighed og det nødvendige serviceniveau for at genoprette en virksomhed efter en katastrofe eller afbrydelse for at mindske risiciene forbundet med en afbrydelse af forretningskontinuitet. Gendannelsestidsmålsætningen måles typisk i timer og kan undertiden være så lang som et par dage.  

I EN KRISESITUATION VILLE
DU HAVE SPØRGSMÅL ELLER HAR DU SVARENE?

Vores eksperter i katastrofegendannelse samarbejder med dig om at udarbejde og afprøve en forretningskontinuitetsplan, som i detaljer beskriver, hvordan din virksomhed vil fungere, når katastrofen rammer.

  • Minimer afbrydelser og sæt din virksomhed i stand til at opretholde driften gnidningsløst fra det øjeblik katastrofen rammer hele vejen igennem til fuld gendannelse af dine informationer.

  • Automatisk sikkerhedskopiering fra servere, desktop-computere, bærbare computere og mobilenheder til eksterne faciliteter, så alle dine data er tilgængelige, når medarbejdere og kunder behøver dem. 

  • Sørger for, at ejendomsretsbeskyttede informationer forbliver under din kontrol med sikkerhedsfunktioner, såsom ekstern sletning af data, portadgangskontrol, sporing af enheder og topmoderne kryptering.
Recalls cloud-katastrofegendannelse (CDR) er en forvaltet service, som sætter dig i stand til hurtigt at gendanne data og systemer med kritisk betydning for forretningsdriften i vores cloud efter en katastrofe. Vi garanterer vores gendannelsestider og bakker dem op med serviceniveauaftaler med valgmulighederne 1, 24 eller 48 timer (service level agreement, SLA). Det eneste, du skal bruge, er en computer med internetadgang. Så kan du tage ekstern adgang til dine gendannede systemer og data fra vores sikre, særligt udviklede cloud.

Du kan have tillid til Recalls specialister i katastrofegendannelse og deres evne til at planlægge, afprøve og effektuere dine gendannelsesprocesser. 
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Video

VIDEO

TRANSFORMERENDE INFORMATIONSHÅNDTERING

Vi tilpasser os for at hjælpe dig med den voksende mængde af digital og fysisk information.

Se video

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00