DATAGENDANNELSES- OG
DATAGENOPRETTELSESSERVICE

Hurtigere, nøjagtig håndtering af alle dine data på bånd

Mere end en tredjedel af store virksomheder vil snart komme ud for en informationskrise som følge af deres manglende evne til i tilstrækkelig grad at værdsætte, styre og stole på deres virksomhedsinformation.1 Recall kan hjælpe din organisation med at undgå sådan en situation.

Vores løsninger til datagendannelse tilbyder disse fordele:

  • Nem fastlæggelse af de informationer, der ligger på dine gamle magnetbåndsarkiver, og identifikation af det, du har brug for at beholde.
  • Levering af hurtigere og billigere tilgang i forbindelse med lovmæssig overholdelse, undersøgelser og sagsanlæg sammenlignet med manuelle søgninger og ældre systemer.
  • Identificering af de data, der skal overføres og konsolideres fra ældre systemer til dit nuværende arkiv.
  • Eliminering af omkostninger til vedligeholdelse af gammel arkivhardware og -software.
  • Overførsel af data på gamle bånd til cloud-lagring.

Vi tilbyder også båndkatalogisering og håndteringsredskaber. Vores kundeportal gør det nemt for brugere at gennemse og søge efter fortegnelser, samt indtage kataloger og databaser over sikkerhedskopier. Vores anden service er forklaret nedenfor:

  • Magnetbåndsforsikring leverer planlagt og anmodet gendannelse og udpakning af datafiler i store mængder og individuelle filer.
  • Omlægningsløsninger konsoliderer og overfører dine informationer fra gamle systemer til vores nuværende arkiver, og fra bånd til cloud-lagring, på nøjagtig vis.
  • Behandling af e-fremlæggelse sikrer, at din organisation er parat til at svare på alle juridiske eller lovmæssige anmodninger om information inden for den påkrævede tidsramme.
  • Genoprettelsesservice har vores globale eksperters support til at hente data fra beskadigede eller fejlhåndterede arkivbånd.

De vigtigste fordele ved datagendannelsesservice

Recall tilbyder en one stop-tilgang til håndtering af bånd- og kataloglagring, sammen med en båndgenoprettelses- og gendannelsesservice. Du kan være forvisset om, at din virksomheds data leveres sikkert fra din lokation til en Recall-facilitet med en boks, der er beskyttet af den mest avancerede adgangskontrol, branddetektion og -bekæmpelse samt systemer til klimakontrol.

Vi sikrer serviceniveauaftaler (SLA), der starter med mindst 10 bånd om dagen.

Kilde

1Gartner, “2013 Strategic Road Map for Enterprise Information Management,” 27. februar 2014, http://www.gartner.com/newsroom/id/2672515 (tilgået den 10. februar 2016).

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Udarbejder En Strategi For Datasikring Til Globalt Selskab Indenfor Forlagsbranchen

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Få mere at vide her