SIKKERHEDSKOPIERINGSLØSNINGER

DATA BAKKER DIN FORRETNING OP.
VI BAKKER DINE DATA OP.

Tab af vigtige informationer kan ødelægge din forretning. 

Mindre end 10 procent af virksomheder overlever et større datatab uden en passende gendannelsesplan.  Næsten halvdelen genoptager aldrig deres forretning, eller de lukker inden for to år.

Hvis ikke der etableres sikkerhedskopieringssystemer, som beskytter vigtige virksomhedsinformationer og gendanner historiske dokumenter og filer, medfører det astronomiske udgifter for de virksomheder, som overlever på trods deraf.

Computernedetid kan nemt koste en virksomhed hundredetusinde af kroner i timen. Det er grundene til, at vores sikkerhedskopieringsløsninger er så højt værdsat. Vi tilbyder dig beskyttelse mod uforudsete katastrofer døgnet rundt med gendannelsesplanlægning og nøje sikkerhedskopiering af dine digitale informationer og fysiske filer, dokumenter og andet værdifuldt materiale.  

Vi giver dig en fred i sindet, som ikke kan gøres op i penge.

SIKKERHEDSKOPIERING VS.
ARKIVERINGSSERVICES

Sikkerhedskopiering af data er ikke det samme som arkivering. 

Mange virksomheder begår den fejl, at de varetager sikkerhedskopiering og arkivering i det samme domæne. Derved øges omkostningerne til databeskyttelse og din adgang til dine informationer begrænses.  

Recall tilbyder datainddeling, som adskiller sikkerhedskopiering af data fra arkiveringsløsninger, og forbedrer dit budget.

Sikkerhedskopieringsløsninger lader dig hurtigt gendanne vigtige driftsmæssige data, der er nødvendige for normal virksomhedsdrift i tilfælde af en naturkatastrofe, ureglementeret adfærd eller ødelæggelse af faciliteter. Sikkerhedskopiering er den sekundære kopiering af data, som er vigtige for din virksomhed, så din virksomhed er beskyttet mod tab af indtægter og kunder.

Arkivering er langvarig lagring af ikke-aktive data, som du er nødsaget til at gemme for lovmæssig overholdelse, forretningsmæssig rapportering, opbevaringspolitikker og risici for sagsanlæg. Arkivering er primær kopiering af ikke-kritiske virksomhedsdata. 

Bæredygtige virksomheder skal bruge både sikkerhedskopierings- og arkiveringsløsninger. Derved garanteres kontinuerlig forretningsdrift og lovmæssig overholdelse samt lavere totale udgifter ved ejerskab. 

OPRETHOLD VIRKSOMHEDSDRIFT

Recalls førende position inden for databeskyttelse hjælper din virksomhed med at leve op til de højeste standarder for kvalitet, konsekvens og lovmæssig overholdelse:

  • Recalls magnetbåndsløsning opbevarer forskellige typer båndmedier i yderst sikre eksterne bokse, som er klimastyrede og beskyttet mod brand og designet til at modstå naturkatastrofer.  

    Magnetbåndsopbevaring i bokse er ideelt til større organisationer, der har behov for at sikkerhedskopiere store mængder ustrukturerede data.  De er det mest omkostningseffektive medium til lagring af store volumener af data, da de er robuste og ikke kræver en energikilde for at holde dataene i live over længere tid. 

  • Recalls diskreplikering er en ideel service (RaaS) til virksomheder, der anvender disk som deres primære sikkerhedskopieringsmål. 

    RaaS lader dig sikkerhedskopiere data fra faciliteten til en Recall sikkerhedskopieringsenhed via højhastighedsnet.  Ved brug af krypteringsteknologi af militærkvalitet til overførsel, hvile, kompression og deduplikering opfylder RaaS din gendannelsestidsmålsætning med lavere samlede totale udgifter for ejer. 

  • Recalls cloud-sikkerhedskopieringsservice* beskytter din organisations kritiske data direkte over internettet og eliminerer behovet for yderligere kapital eller IT-infrastruktur. 
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Udarbejder En Strategi For Datasikring Til Globalt Selskab Indenfor Forlagsbranchen

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Få mere at vide her
Recall Video

VIDEO

TRANSFORMERENDE INFORMATIONSHÅNDTERING

Vi tilpasser os for at hjælpe dig med den voksende mængde af digital og fysisk information.

Se video

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00