DATAARKIVERINGSLØSNINGER

Frigør værdifuld lagerkapacitet ved at arkivere store mængder inaktive data, 
som skal lagres over længere tid.

RECALL LAGRER DINE INFORMATIONER SIKKERT
OG HENTER DEM, NÅR DU SKAL BRUGE DEM

Virksomheder idag står over for en udfordring i form af meget store informationsmængder både med hensyn til mangfoldighed, volumen og hastighed. Derudover udgør overholdelse af regulativer og lovgivningsmæssige krav til databeskyttelse en større byrde og indbærer flere udgifter.

Vores eksperter hjælper dig med at bestemme, hvordan du kan inddele dine data og overføre dem sikkert fra opbevaring i dyre datacentre til en ekstern boks eller cloud, så virksomheden stadig overholder politikker angående datalagring.

Arkivering er noget andet end sikkerhedskopiering og gendannelsesservices. Sikkerhedskopiering og katastrofegendannelse sætter din virksomhed i stand til at gendanne kritiske data og opretholde forretningskontinuitet i tilfælde af en katastrofe. 

Arkivering opbevarer store mængder strukturerede og ustrukturerede data på et prisbilligt, lagringsmedium til langsigtet brug ved anvendelse af magnetbånd eller -plader. Derved frigør du plads på mere kostbare lagringssystemer til kritiske produktionsdata.  

Din virksomhed har brug for begge dele.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER,
SOM OPFYLDER DINE SPECIFIKKE BEHOV

Arkivering af dine data hos Recall er dit bedste forsvar mod datatab og kostbar eksponering.  Vi tilbyder organisationer i alle størrelser, fra globale koncerner til små og mellemstore virksomheder, en række forskellige dataarkiveringsløsninger.  Dine data kan lagres sikkert i en ekstern boks eller i vores cloud. 

Klimastyrede arkiveringsbokse fås i vores topmoderne informationscentre, som opfylder branchens strengeste krav til sikkerhed, brandforebyggelse og branchecertificering. Og med mere end 300 faciliteter verden rundt kan du få adgang til dine data, hvor det er mest bekvemt for dig.

Vi indgår partnerskaber med eksperter inden for branchen om at levere cloud arkiveringsservices, som anvender førende kryptering af data, som overføres eller hviler, der opfylder de højeste standarder for databeskyttelse over hele verden.

Recall cloud services fås i en offentlig, privat og hybrid konfiguration med relevant datasikkerhedscertificering for at opfylde lokale og internationale dataregulativer. Recall cloud-services støtter desuden nationale politikker og regulativer relateret til datalagring, når data skal lagres inden for de geografiske grænser af et bestemt land. 

SÅDAN HJÆLPER VI DIG MED AT OPRETTE OG
VEDLIGEHOLDE EKSTERNE ARKIVER

Online- og offline-arkivering

Dataarkivering kan klassificeres på to måder: aktiv online og offline. 

Vores aktive online-arkiveringsservice er en prisbillig, langsigtet cloud-lagringsløsning, hvor der kan tages adgang til arkivdata online i næsten realtid.  

Magnetbånd er et fremragende medium til offline-arkivering, og Recall tilbyder den allerbedste ekspertise i indsamling og håndtering af disse. 

  • Vores team af veltrænede professionelle kurérer indsamler magnetbånd med data i klimastyrede køretøjer, som vedvarende overvåges ved GPS-sporing. 
  • Uovertruffen opbevaring i bokse med bedre sikkerhed, såsom biometrisk adgangskontrol, brandbekæmpelse og systemer til tidlig røgsporing.
  • Vores patentbeskyttede RFID-teknologi anvendes til at håndtere magnetbånd, hvilket muliggør audits efter anmodning i realtid. Kunder kan downloade auditrapporter efter anmodning gennem Recall-portalen.  
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Udarbejder En Strategi For Datasikring Til Globalt Selskab Indenfor Forlagsbranchen

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Få mere at vide her
Recall Video

VIDEO

TRANSFORMERENDE INFORMATIONSHÅNDTERING

Vi tilpasser os for at hjælpe dig med den voksende mængde af digital og fysisk information.

Se video

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00