OPRET OG VEDLIGEHOLD
EKSTERN LAGRING I CLOUDEN

Vi hjælper dig med at sikre kontinuerlig forretningsdrift og lovmæssig overholdelse i clouden.

Sikkerhedskopiering af data er ikke det samme som arkivering.

Arkivering er langvarig lagring af ikke-aktive data, som du er nødsaget til at gemme for lovmæssig overholdelse, forretningsmæssig rapportering, opbevaringspolitikker og risici for sagsanlæg. Det er primær kopiering af ikke-kritiske virksomhedsdata. Lær mere om vores magnetbåndsopbevaring og andre medieløsninger her.

Mange virksomheder begår den fejl, at de varetager sikkerhedskopiering og arkivering i det samme domæne. Derved øges omkostningerne til databeskyttelse og informationsadgang begrænses.

Recall adskiller sikkerhedskopiering i clouden fra langvarige arkiveringsløsninger. Denne tilgang sikrer pålideligheden og sikkerheden ved dine forretningsaktiver.

Vores cloud-baserede sikkerhedskopieringsløsninger lader dig hurtigt gendanne vigtige driftsmæssige data, der er nødvendige for normal virksomhedsdrift i tilfælde af en naturkatastrofe, ureglementeret adfærd eller ødelæggelse af faciliteter. Cloud-sikkerhedskopiering er den sekundære kopiering af data, der er vigtig for din virksomhed, og som beskytter din virksomhed mod tab af indtægter og kunder.

Bæredygtige forretninger har brug for at have både sikkerhedskopierings- og arkiveringsløsninger på plads for at sikre kontinuerlig forretningsdrift og lovmæssig overholdelse samt lavere totale omkostninger ved ejerskab.

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Udarbejder En Strategi For Datasikring Til Globalt Selskab Indenfor Forlagsbranchen

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Få mere at vide her