LØSNING MED
CLOUD-TO-CLOUD

Selv i clouden skal din sikkerhedskopi sikkerhedskopieres
Beskyt din virksomhed mod utilsigtede datatab

Nu hvor virksomheder i stigende grad flytter kerneapplikationer og -data til cloud-applikationer, står de over for nye udfordringer for at beskytte informationerne. Recalls løsning med cloud-to-cloud-sikkerhedskopiering sikrer, at virksomheder kan tilgå, kontrollere og bibeholde ejerskab af de data, de betror til tredjepartsudbydere af service som en service (SaaS).

Recall tilbyder Cloud to Cloud (C2C) til alt-i-én arkivering, søgning og genoprettelse af virksomhedens data, der er lagret på de mest populære onlineservicer, herunder Microsoft Office 365, Google Apps og Salesforce. Det er altid god praksis at have endnu en sikker kopi af dine data, da SaaS-udbydere, selvom de har stærke katastrofegenoprettelsesplaner, ikke altid kan beskytte dig mod utilsigtede datatab. C2C gør dig i stand til at komme videre efter datatab, der skyldes brugerfejl, og dækker juridiske og overholdelsesmæssige behov.

C2C beskytter data, der er vigtige for virksomheden, og som er lagret på tredjeparters cloud-servere, mod mere end situationer, der skyldes hardwaresvigt eller katastrofer.

Automatisk sikkerhedskopiering af data

C2C gør dit job nemmere ved automatisk at foretage sikkerhedskopiering op til tre gange dagligt, herunder Microsoft Office 365's e-mail- og kalender-apps. Administratorer kan også påbegynde en sikkerhedskopiering når som helst.

Hackere og virus kan forvolde stor skade på virksomhedens informationer, som er lagret i clouden. Med C2C får du endnu en kopi, der er beskyttet af 256-bit kryptering og andre stærke sikkerhedskontroller. C2C overholder også kravene til SOC 2 Type II, HIPAA og Safe Harbour.

Ud over at beskytte dine data mod hackere og virus beskytter C2C mod menneskelige fejl. Uanset om det er nuværende medarbejdere, der uforvarende sletter e-mails og overskriver regneark, eller det er utilfredse, tidligere medarbejdere, der stjæler dokumenter, sikrer C2C dine systemer og informationer mod mennesker.

LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Nødvendig

Fornavn
*
Efternavn
*
Email-adresse
*
Telefonnummer
Virksomhed
*