Sikkerhedskopieringsenhed til katastrofegenoprettelse

Hvor hurtigt kan din virksomhed vende tilbage til normalen efter et datatab?
Vi kan ikke forebygge katastrofer, men vi kan hjælpe dig med at undgå afbrydelser

Brand. Oversvømmelse. Jordskælv. Forestil dig, hvad en naturkatastrofe eller en menneskeskabt ulykke - for slet ikke at nævne tyveri og overlagte skader - kan gøre ved din virksomhed.

Nedetid, der skyldes en af disse hændelser, er ikke en valgmulighed. Så dit mål er at opnå det mest aggressive genoprettelsestidsobjekt (GTO) som muligt. For at minimere afbrydelsen fra en katastrofe arbejder vores katastrofegenoprettelseseksperter sammen med dig om at udvikle og teste en kontinuitetsplan. Vi kortlægger, hvordan din forretning ville være i stand til at opretholde driften gnidningsløst fra det øjeblik, katastrofen rammer, hele vejen igennem til fuld gendannelse af dine informationer.

Vores løsning til sikkerhedskopiering sikrer kontinuerlig forretningsdrift

Nøglen til succes er automatisk og sikker sikkerhedskopiering af alle dine forretningsinformationer, fra desktop og bærbare computere, servere, smartphones og andre mobilenheder. Recalls hybride løsning arbejder lokalt med vores sikkerhedskopieringsenhed til katastrofegenoprettelse og cloud-katastrofegenoprettelsesservice (CDR) for at tilbyde større beskyttelse af dine systemer og data.

Informationer lagres automatisk på sikkerhedskopieringsenheden til katastrofegenoprettelse, som er installeret på din lokation. Derfra overføres informationerne automatisk til vores sikre CDR-service på eksterne lokationer. Efter en katastrofe fungerer enheden som en hub til gendannelse af alt fra individuelle dokumenter og filer til applikationer. Endnu vigtigere, vores yderst sikre og pålidelige teknologi gør dig også i stand til at administrere båndbredde bedre ved at planlægge eksterne dataoverførsler, og det indebærer ingen risici for ikke gemte sikkerhedskopier.

LÆR MERE OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Nødvendig

Fornavn
*
Efternavn
*
Email-adresse
*
Telefonnummer
Virksomhed
*