Mindre virksomheder: Mød din perfekte løsning til cloud-sikkerhedskopiering

De fleste mindre virksomheder anvender i det mindste en eller anden form for sikkerhedskopieringsteknologi for at undgå datatab som følge af en katastrofe. Få beskytter deres virksomheder mod nedetid, som kan være endnu mere katastrofalt.

Nedetid er den tid, det tager at gendanne dine data og systemer, så du kan genoptage normal drift efter en brand, storm eller anden forretningsafbrydende hændelse. Vores kontinuitetsløsning til mindre virksomheder er den eneste tilgængelige løsning, der anvender en lokal sikkerhedskopieringsenhed og cloud-katastrofegenoprettelsesservice. Denne hybride tilgang gør dig i stand til at gendanne systemer og hele netværk med et øjebliks varsel - hvilket holder din virksomhed i gang under strømafbrydelser, datatab og katastrofer.

Enkel katastrofegenoprettelse holder din virksomhed i gang

Vores sikkerhedskopieringsenhed, der er designet til at imødekomme mindre virksomheders unikke behov, anvender billedbaseret teknologi til at tage et komplet billede af de informationer, der er lagret på dine computere og servere. Denne løsning tilbyder overlegen sikkerhedskopiering sammenlignet med andre teknologier såsom bånd eller diske. Denne enhed kan gendanne et system helt, nemt gendanne individuelle filer og endda levere sikkerhedskopieringer af individuelle computere.

Vores teknologi giver brugere større beskyttelse af alle arbejdspladser og servere ved at lagre en kopi af deres informationer lokalt på sikkerhedskopieringsenheden. Derfra overføres informationerne automatisk til vores sikre cloud-servere på fjerne lokationer. Efter en katastrofe fungerer sikkerhedskopieringsenheden som en hub til gendannelse af alt fra individuelle dokumenter og filer til applikationer. Desuden gør vores yderst sikre og pålidelige teknologi dig i stand til at administrere båndbredde bedre ved at planlægge eksterne dataoverførsler, og det indebærer ingen risici for ikke gemte sikkerhedskopier.

LÆR MERE OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Nødvendig

Fornavn
*
Efternavn
*
Email-adresse
*
Telefonnummer
Virksomhed
*