DATASTYRING OG
DATABESKYTTELSESSERVICES

DATABESKYTTELSE ER IKKE EN MULIGHED.
DET ER EN FORRETNINGSPRIORITET.

Vi ved, at det kan være overvældende effektivt at håndtere og beskytte den enorme mængde informationer, som din virksomhed producerer. Med Recall har du kontrol over din information på bånd og i clouden.

De gennemsnitlige omkostninger forbundet med nedetid, som følge af driftsafbrydelser, såsom stormvejr, strøm- og udstyrssvigt samt ulykker, kan koste hundredetusinder af kroner for hver virksomhed. Nogle virksomheder kommer sig aldrig. Vi sikrer, at du får succes.

Juridiske og økonomiske risici kan ligeledes vælte en virksomhed, når denne ikke er i stand til at producere informationer i rette tid til at imødekomme anmodninger om e-discovery. Recall tilbyder løsninger, der sikrer, at du er parat til at udlevere alle de optegnelser, der er nødvendige til regulatoriske undersøgelser og retssager.

Med over 40 års global erfaring er Recall din komplette leverandør, som kan opfylde alle dine behov relateret til sikkerhedskopiering, lagring, gendannelse og genoprettelse. Og med en frekvens for vellykket genoprettelse på 97 % - branchens højeste - opfyldes dine genoprettelsestidsmålsætninger og genoprettelsespunktsmålsætninger ved brug af gennemkontrollerede kontinuitetsplaner udarbejdet af eksperter, som beskytter dit varemærkes ry, dine kunder og dine driftsindtægter.

DINE INFORMATIONER ER UVURDERLIGE.

Recall beskytter dine data i henhold til branchens strengeste, mest professionelle standarder. Vores service er forklaret nedenfor:

  • Magnetbåndsløsninger lever op til dine langsigtede lagringskrav, mens de kontrollerer adgang og beskytter dine kritiske forretningsinformationer mod tyveri, brand og andre trusler. Når den rette tid er inde, bliver dine båndarkiver destrueret på sikker vis.
  • Datagendannelsesløsninger henter data på bånd og digitale medier på en måde, der beskytter sikkerheden af informationerne, men samtidig overholder lovmæssige krav og krav til e-discovery. Gamle bånd kan konverteres og flyttes til dit nuværende arkivsystem eller til clouden.
  • Cloud-løsninger beskytter dine data. Vores hybride cloud-løsninger holder din forretning i gang under alle forstyrrelser.
Recall Folder

RESSOURCER

Recall Case Study

CASE STUDY

Recall Udarbejder En Strategi For Datasikring Til Globalt Selskab Indenfor Forlagsbranchen

Recall™ enables cost savings as a single, global provider for publisher’s data protection and document management.

Få mere at vide her
Recall Video

VIDEO

TRANSFORMERENDE INFORMATIONSHÅNDTERING

Vi tilpasser os for at hjælpe dig med den voksende mængde af digital og fysisk information.

Se video

HAR DU BRUG FOR SVAR NU?

Eller ring til +45 70 21 77 00